Notes160x600
Rollup
Sa ovim napitkom i Novak započinje svoj dan: Učinak će vas oduševiti, a priprema je jednostavna

Sa ovim napitkom i Novak započinje svoj dan: Učinak će vas oduševiti, a priprema je jednostavna

Jučer se Novak Đoković plasirao u četvrtfinale Australian opena, te još jednom itekako obradovao svoje fanove koji su priželjkivali pobjedu srbijanskog tenisera.

Nedavno je Novak sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama preko Instagrama podijelio koja je to njegova jutarnja rutina kojom pokušava osigurati da u toku tog dana ima dovoljno energije za sve što ga čeka u predstojećem danu. Riječ je o nečemu što je interesovalo mnoge, kako one koji se bave sportom i rado bi krenuli Novakovim stopama, tako i one koji su manje entuzijastični oko sporta, nego jednostavno žele da budu produktivni tokom svog dana.

Nije veliko čudo što je na postu bio veliki broj reakcija, a činjenica da je Novak pokazao da zaista forsira jednostavnu rutinu, još više je oduševila njegove fanove, pa je bez ikakve sumnje da će veliki broj njih početi redovno da praktikuje ono što je on otkrio kao svoj tajni sastojak.

Đoković je na Instagramu poručio da svako jutro započinje sa toplom vodom u koju ubaci limun i limetu, neke minerale, a da onda obavezno ode i do svoje omiljene kutije u frižideru, a to je ona sa celerom. Ubaci celera u sokovnik, te to popije prije doručka, na prazan stomak, a tvrdi da nema ništa bolje od toga da započnete dobar dan za vas.

Komentari su bili brojni, a čak je i veliki broj ljudi priznao da radi to isto svakog jutra, te da se slažu s Novakom oko toga koliko je riječ o zdravoj i korisnoj navici, a rezultati su također brzo vidljivi.  

Komentari