Notes160x600
Rollup
Rijetko ko može da povjeruje da je riječ o istom čovjeku: Rasta je prije 8 godina izgledao potpuno drugačije (Foto)

Rijetko ko može da povjeruje da je riječ o istom čovjeku: Rasta je prije 8 godina izgledao potpuno drugačije (Foto)

Jedan od poznatijih parova na estradi su sigurno Ana Nikolić i njen sada već bivši supružnik, Stefan Đurić Rasta, sa kojim je Ana u braku dobila i kćerku, kojoj su dali ime Tara.

Iako su dugo vremena živjeli sretno, a čak su i sarađivali na poslovnom planu, te se sve činilo idealnim, nakon što su dobili dijete, stvari su se promijenile, pa su Ana i Rasta na kraju odlučili da je najbolje za njih, ali i za njihovu kćerku koja im je postala jedini prioritet da krenu svojim putevima, te da se fokusiraju samo na dobrobit svoje kćerke.

Činjenica je da su svi ti događaji teško pali Ani, koja je poslije toga mjesecima imala problema sa svojom kilažom, a nikako nije uspjevala da svoje tijelo dovode u formu koju je imala prije trudnoće i porođaja. Ipak, čini se da se to razdoblje njenog života konačno završilo, te se sada osjeća mnogo bolje, a čak se vratila i u studio i priprema novi materijal, koji su njeni fanovi jedva dočekali.

I Rasta se poslije svega promijenio, a Tara je postala centar njegovog svijeta. Prije nego što se proslavio kao reper, Stefan je izgledao nešto drugačije, a u nastavku vam donosimo fotografije na kojima ga sigurno ne biste ni prepoznali. Evo kako je prije izgledao.

I dalje radi na svojoj muzičkoj karijeri, koja zasad ide samo ka gore i svi mu zavide brzinom kojom stvara uspjehe, te mu se predviđa budućnost koja će da bude još bolja i uspješnija nego sve što ima zasad.

Komentari