Notes160x600
Rollup
Riješite se kurjih očiju i žuljeva: Biljka koja će vam poslužiti kao besplatni lijek, a odmah djeluje

Riješite se kurjih očiju i žuljeva: Biljka koja će vam poslužiti kao besplatni lijek, a odmah djeluje

Na internetu svakodnevno saznajete o novim dejstvima brojnih biljaka o kojima do tad niste imali ideju, a u današnjem članku vam donosimo čudotvorne moći biljke čuvarkuće, koju još u narodu zovu smiljkom, divljim smiljem, gromovnom travom ili pazikućom. Riječ je o biljci koja se koristi za mnoge probleme sa kojima se ljudi stalno susreću, a njena najveća prednost u odnosu na ostale ljekovite biljke jeste što je mnogi imaju u svojim kućama, te je zaista jeftina i ako ćete je sebi kupiti.

Ono što vam je potrebno jeste komadić lista ove biljke, dovoljan da prekrije to bolno mjesto na vašim stopalima i flasteri. Kožica ovih listova se lako guli, pa tako ogulite vanjski površinski sloj lista, a oguljeni komadić stavite na žulj ili na kurje oko, a zatim ga fiksirajte flasterom tako da ne morate mirovati svaki put kad vam se ukaže neko bolno mjesto na stopalima.

Najbolje bi bilo da stavljate list na stopalo odmah ujutro, te da ga nosite tokom cijelog dana, jer ćete tako sebi olakšati i obavljanje obaveza koje vas čekaju u toku tog dana, a i najbolji efekat će postići upravo na ovaj način. Ukoliko budete uporni sa ovim tretmanima, očekujte da će poslije samo nekoliko dana vaše kurje oko potpuno da nestane, a ukoliko vaš žulj nije se pretvorio u ranu, on će se još brže povući.

Ovaj trik koriste mnogi već godinama, te na internetu možete pronaći brojne ispovijesti onih koji su se oduševili ovom metodom koja je zaista impresivno uspješna, bez obzira na stanje na vašim stopalima.  

Komentari