Notes160x600
Rollup
Prvu suprugu Nine Rešića do sada niste vidjeli- ovako izgleda majka Sandre Rešić

Prvu suprugu Nine Rešića do sada niste vidjeli- ovako izgleda majka Sandre Rešić

Prije otprilike jedanaest godina velika zvijezda naših prostora čiji hitovi se pjevaju i danas Nino Rešić napustio je ovaj svjet i preselio na neki drugi.

Poznato je javnosti da je Nino imao tri braka iza sebe i tri kćerke a jedna od njih je danas jedna od najpoznatijih, a bila je i učesnica Zvezda Granda, Sandra Rešić.

Nino je bio jedan od najpopularnijih pjevača devedesetih godina a njegovi hitovi se pjevaju i posle njega i za mnoge se rade i coveri.

Iako je preselio na drugi svijet njegova kćerka Sandra nastavila je njegovim stopama i već sada je mnogima miljenica.

Kada je u pitanju prvi brak Nine i majka Sandre ona je za javnost bila nepoznata i malo ko da na ustvari i kako ona izgleda, ali se to promijenilo.

Nedavno je Sandra na svoj Instagram profil objavila fotografiju sa svojom majkom a njeni fanovi su to prihvatili sa oduševljenjem i ostavljali mnogo pozitivnih komentara.

Slavica je inače prva supruga Nina, dobili su i u tom svom braku kćerku Sandru, kao plod ljubavi. Još dok je Sandra bila djevojčica, Nino i Slavica su se razveli. Nakon nje, Nino se dva puta ženio.

2007 godine Nino je ukopan u Dubici a njegovi prijatelji i kolege obilaze njegov grob i čak su mu posvetili i poruku na grobu.

Komentari