Notes160x600
Rollup
Pronašla je način kako da spasi svoj brak: Karleuša planira treću trudnoću, a o toj ideji se izjasnio i Duško

Pronašla je način kako da spasi svoj brak: Karleuša planira treću trudnoću, a o toj ideji se izjasnio i Duško

Iako su svi uvjereni da je brak Jelene Karleuše i njenog supruga, fudbalera Duška Tošića pred raspadom, oni su na još jedan način svima poručili da se uzalud nadaju da će ih vidjeti rastavljene i da su jači nego ikad prije.

Naime, početkom prošle godine je Jelena Karleuša u jednom intervju izrazila želju da ima i treće dijete, ali da oklijeva jer zbog njenog zdravstvenog stanja bi vjerovatno bila riječ o visokorizičnoj trudnoći, na što Jelena u tom trenutku nije bila spremna. Ipak, kako prenose izvori bliski paru, izgleda da je sada pjevačica sprema da ipak pokuša.

Nakon skandala o kojem i dalje govori cijeli region, Duško i Jelena su odlučili da bi treća trudnoća sigurno ojačala njihov brak i ustabilila porodicu, koju se ovih dana svi trude da razore. Uz sve to, Duško je davno izjavio da, bez obzira što su Atina i Nika centar njegovog svijeta, da bi volio jednog dana imati i dječaka. Ipak, sigurno je da bi bio sretan i sa trećom djevojčicom koju bi dobio sa Jelenom.

O ovim novostima se u posljednjih nekoliko dana puno piše, a bez ikakve sumnje je, da ako je par zaista odlučio da je vrijeme za treće dijete, da je to uzrokovano navodnom aferom koja je poljuljala njihove živote, a prašina se još nije smirila.

Iako je Karleuša odmah demantovala da je imala ljubavnu romansu sa Ognjenom Vranješom, te da su fotografije koje su se pojavile u javnosti ustvari fotošopirane, mediji se nisu libili da je isprozivaju na svim društvenim mrežama zbog tih istih fotografija.  

Komentari