Notes160x600
Rollup
PRONAĐEN VEZAN U KADI: Srbina ubila dva Sirijca

PRONAĐEN VEZAN U KADI: Srbina ubila dva Sirijca

Ubistvo Aleksandra Markovića, srpskog državljanina, a koji u boravio u Beču i koji je pronađen vezan u kadi, rasvjetljeno je. Ubistvo Markovića su priznala dva Sirijca.

Dvojica devetnaestogodišnih Sirijaca priznala su da htjeli da opljačkaju žrtvu, rizikujući da ona umre uslijed torture. Markoviću su bile vezane ruke i noge kada ga je policija pronašla prilikom ulaska u stan.

Aleksandrov otac je prijavio nestanak sina jer nije mogao stupiti u kontakt s njim nekoliko sati. Policija je najprije pokušala da locira njegov mibitel, ali pošto nije uspjela, posumnjala je da je doživio nesreću. Nakon toga, policija se uputila u njegov stna, a pošto nije odgovarao na zvono ni lupanje na vrata, policija je provalila u stan. U kupatilu stana, u kadi bez vode, zatekli su mrtvog mladića, koji je bio obučen, a kojem su ljepljivom trakom bile vezane ruke i noge.

Nesretni mladić imao je modrice i povrede na licu, koje nisu bile uzrok smrti.

Policija nije pronašla tragove provale pa se pretpostavlja da je Aleksandar Sirijce pustio u stan. Međutim, sve je bilo ispreturano u stanu, što ukazuje na pljačku.

 

Komentari