Notes160x600
Rollup
Prije je živjela u velikoj bijedi, a onda je osvojila milion preko noći: Sada živi u ovakvoj kući (Video)

Prije je živjela u velikoj bijedi, a onda je osvojila milion preko noći: Sada živi u ovakvoj kući (Video)

Dugo vremena je žena živjela u bijedi, prije nego je osvojila milion na poznatom bingu i njen život se potpuno promijenio.

Porodica Vidanović, koja živi u Dimitrovgradu je doživjela promjenu svog života, o kakvoj nisu mogli ni sanjati. Naime, prije su živjeli tako da su jedva spajali kraj s krajem, ali su ipak bili sretni i zadovoljni sa onim što su imali, bez obzira koliko je njihovo sve drugima izgledalo javno. Vremenom su navikli na taj život koji je podrazumijevao i život u poprilično kritičnom stanju.

Mnogi koji su vidjeli u kakvim uvjetima oni žive su ih žalili, a bilo je mnogo i onih koji su pokušavali da pomognu ovoj porodici. Ipak, majka, gospođa Vidanović je stalno kupovala listiće binga, nadajući se nekom dobitku koji bi promijenio njihov život. Ipak, bez ikakve sumnje je da nikad nije ni sanjala da će baš na jednom od tih listića da dobije milion koji će njenoj porodici dati priliku da živi bolje.

Kada je jednog jutra krenula na pijacu, usput je, kao i mnogo puta ranije kupila listić, a kada je shvatila šta je osvojila na istom, nije mogla da povjeruje svojim očima. Postala je milionerka preko noći, a iste minute je znala u što će uložiti svoj novac.

Godinama se mučila s kućom u kojoj je živjela sa svojom porodicom, pa je bila presretna što će nakon toliko vremena konačno imati priliku da renovira taj svoj dom i da konačno živi u uslovima koji su prihvatljivi za čovjeka. U nastavku pogledajte video prilog o ovoj porodici.

Komentari