Notes160x600
Rollup
Prije je bila mršavica bez silikona: Jelena Karleuša na svom prvom nastupu prije 24 godine, ovakvu je nikad ne biste prepoznali (Video)

Prije je bila mršavica bez silikona: Jelena Karleuša na svom prvom nastupu prije 24 godine, ovakvu je nikad ne biste prepoznali (Video)

Ovih dana je glavna tema u medijima Jelena Karleuša, a čini se kako će je afera s Vranješom učiniti popularnijom nego ikad prije.

Iako je Jelena Karleuša prisutna na sceni već decenijama, te je oduvijek privlačila veliku pažnju, kako svojim odijevanjem, imidžom, tako i svojim nastupima i pjesmama, ali ipak nikad se o njoj nije govorilo u intenzitetu kao što je to ovih dana slučaj, nakon što su se u javnosti pojavile njene eksplicitne fotografije koje je navodno razmjenjivala sa bosanskohercegovačkim fudbalerom.

Jelena je sa pjevanjem počela 1995. godine, kada je izdala i svoj prvi album koji se zvao Ogledalce. Od prvog puta kad se pojavila na sceni, svi su pričali o njenom izgledu, a situacija se nije značajno promijenila ni danas, kako je to i dalje ono po čemu je svi znaju i po čemu se ističe u moru estradnih pjevačica koje su danas aktuelne.

Ipak, na svojim prvim nastupima je izgledala puno drugačije bez silikona koje je poslije uradila. U nastavku pogledajte video snimak jednog od njenih nastupa prije više od dvije decenije, kada je njena karijera bila na samim počecima.

Ovaj video je u posljednjih nekoliko dana vidjelo na hiljade ljudi, pa je opet počeo da kruži društvenim mrežama, a komentari su brojni, kao što se i očekivalo. Dok je većina ovu priliku iskoristila kao povod da se našali na Jelenin račun i na račun njene transformacije, mnogi su prokomentarisali da bi vjerovatno Jelena najradije izbrisala ovaj dio svoje karijere, pa i sve snimke i slike iz tog perioda.

Komentari