Notes160x600
Rollup
Preminula 18-ogodišnja sestra popularnog pjevača: Druga velika tragedija u njihovoj porodici

Preminula 18-ogodišnja sestra popularnog pjevača: Druga velika tragedija u njihovoj porodici

Prije nekoliko dana velika tragedija potresla je obitelj pjevača grupe One Direction, Louisa Tomlinsona, nakon što je njegova 18-ogodišnja sestra preminula najvjerovatnije uslijed zastoja srca.

Za tragediju je pjevač saznao u srijedu, nakon što je hitna pomoć učinila sve da je spasi ali to nije bilo dovoljno kada je Felicite bila u pitanju. Poslije vijesti  je Tomlinson odmah otkazao sve svoje zakazane i dotad planirane nastupe, kako bi mogao biti u ovim teškim trenucima uz svoju porodicu, gdje i pripada, jer, osim sestre koja je preminula, Felicite, ima još petero braće i sestara, od kojih je Louis sa svojih 27 godina najstariji, dok su najmlađi u njihovoj porodici blizanci koji imaju samo šest godina.

2016. godine ova porodica je preživjela još jedan težak gubitak, kada je majka Johannah izgubila dugogodišnju bitku koju je vodila sa leukemijom, ostavivši tako svoju djecu kojima je bez obzira na sve i dalje bila silno potrebna.

Felicite je bila popularna na društvenim mrežama, gdje je bila svojevrsna Instagram influenserka, pa ju je tako pratio veliki broj ljudi koji su poslije ovoga ostali u šoku, kako je teško povjerovati da je odjednom više sada nema.

Na društvenim mrežama svi fanovi ovog popularnog pjevača izražavaju svoje saučešće, te se nadaju da će uspjeti da ostane jak zbog mlađih članova porodice kojima će sada njegova podrška biti najneophodnija kako bi i oni uspjeli da prebrode još jedan gubitak koji ne nemoguće opisati, te ga je nemoguće i pojmiti sve do onog trenutka kad takvu bol iskusite na vlastitoj koži.

Komentari