Notes160x600
Rollup
Pred svima pustili snimak gdje Milijana ljubi Požgaja: Milojko je samo rekao jednu stvar, a svi ostali su zanijemili (Foto)

Pred svima pustili snimak gdje Milijana ljubi Požgaja: Milojko je samo rekao jednu stvar, a svi ostali su zanijemili (Foto)

U posljednjih nekoliko sedmica, jedna od glavnih tema u regionu jeste kontroverzni par, Milijana Bogdanović i njen partner, Milojko Božić koji je od svoje izabranice stariji nevjerovatnih 53 godine.

Iako su dosad sve uvjeravali da njima godine ništa ne znače, te da su spremni sa svima da se do kraja bore kada je njihova veza u pitanju, dešavanja u posljednjih nekoliko dana su pokazala da i nije baš sve tako idealno kako se na prvu čini u njihovoj vezi.

Kada su Milijana i Milojko odlučili da postanu dio rijaliti programa Parovi, svi su ih upozoravali da će to uništiti njihovu vezu, ali oni su bili dovoljno sigurni u svoju ljubav da ipak rizikuju. Koliko je to dobra odluka bila, sada se oboje pitaju, a posebno Milojko nakon što je shvatio da mu simpatije njegove izabranice krade drugi učesnik, Aleksandar Požgaj, a nedavno je u rijalitiju pušten video prilog na kojem su svi mogli da vide kada su se Požgaj i Milijana poljubili, pa tako i Milojko.

Svi su se uplašili kako će Milojko reagovati, posebno zbog njegovog nestabilnog zdravstvenog stanja, ali izgledalo je kao da se Milojko uopšte oko toga nije potresao, nego je izjavio da on sve dopušta svojoj Milijani, te da ima potpunu slobodu da radi šta hoće u rijalitiju.

Svi ostali prisutni učesnici su bili naprosto šokirani njegovom izjavom, a istu reakciju imali su i gledatelji ispred malih ekrana. Kako god, mnogi su uvjereni da će ovi događaji i sve što Milijana radi itekako da naškodi Milojku, koji zaista ima problema sa zdravljem.

Komentari