Notes160x600
Rollup
Prava drama u Zadruzi : Maca prozivala Slobu, ali je dobila žestoke uvrede od Lune, sve se dešavalo u program uživo!

Prava drama u Zadruzi : Maca prozivala Slobu, ali je dobila žestoke uvrede od Lune, sve se dešavalo u program uživo!

U program uživo događala se prava drama. Svi oni koji su upućeni šta se to dešava u Zadruzi, mogli su zaključiti da Maca Diskrecija nije u dobrim odnosima sa Lunom i Slobom.

Kako navodi Maca njenu averziju prema Slobi podstaklo je njegovo loše ponašanje. Nakon što je čvrsto stala iza svoje konstatacije, Slobo je to negirao, na šta je ona imala jake argumente da pobije njegovu tvrdnju.

Luna Đogani je jedno vrijeme šutila, međutim  kada je vidjela da Maca ne odustaje od prozivanja , osjećala je potrebu da se umiješa. Tada je nastala prava drama u program uživo.

Luna je tada počela da “bombarduje” riječima Macu, jer kako navodi Maca je osoba koja priča o situacijama u koje nije upućena.

Maca Diskrecija poznata je da nikome ne ostaje dužna, pa tako ni Luni Đogani. Naime, Maca je Luni pripisala epitet “ rasturačica brakova “ što je Lunu dodatno naljutilo i ovu raspravu pretvorilo u pravu svađu.

Pogledajte u nastavku video, i uvjerite se šta se to sve dešavalo u Zadruzi : https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=yegBk7yY_UE

Komentari