Notes160x600
Rollup
Pratio je svoju suprugu koja je 28 godina mlađa od njega: Kada je ušla u tuđe auto, skoro ga je strefilo srce

Pratio je svoju suprugu koja je 28 godina mlađa od njega: Kada je ušla u tuđe auto, skoro ga je strefilo srce

Nedavno se internetom proširila jedna priča kada je stariji muškarac, koji je bio u braku sa ženom koja je od njega mlađa 28 godina, a iznenadio se kad je ona počela sve češće da bude odsutna od kuće.

Naime, kako se ona počela ponašati kao da joj je ponovo 18, dovela ga je do toga da ju je on jednom prilikom krenuo slijediti. Ono što je zatekao, nije očekivao ni u najluđim snovima.

Naime, kada je njegova supruga počela da mahnito ide u teretanu, te kada je smršavila dva konfekcijska broja, on je bio uvjeren da je njegova supruga našla sebi ljubavnika, a uz to je počela da izlazi i da ostaje napolju sve do jutra sa svojim prijateljicama. Ipak, on je odlučio da ostane s njom zbog dobrobiti njihove djece, ali kada je odlučila da mu prizna da su njena osjećanja prema njemu potpuno ohladila, zapitao se da li uopšte više ima razloga da se bori.

Kada ju je pratio nije pronašao konkretan dokaz da mu je žena nevjerna, ali ipak, njegove sumnje nisu nestale i on je odlučio da potraži savjet šta da uradi od Sunove kolumnistice Deidre Sanders. Ona mu je pružila podršku, jer razumije da se s razlogom osjeća povrijeđeno i odbačeno, ali mu je ipak poručila da mu izigravanje detektiva neće spasiti brak. Veće su šanse da će spasiti brak ako preuzme dio krivice na sebe i učini nešto po tom pitanju, poručila mu je.

Naime, Deidre mu je savjetovala da je najbolja stvar koju može učiniti za svoj brak i za svoju djecu, da pokuša sa suprugom da shvate šta je pošlo po zlu, te da pokušaju još jednom.

Komentari