Notes160x600
Rollup
Pozvali Karleušu na binu prvi put poslije skandala: Digla je ruke pobjednički, a onda se za sve njemu zahvalila (Foto)

Pozvali Karleušu na binu prvi put poslije skandala: Digla je ruke pobjednički, a onda se za sve njemu zahvalila (Foto)

Nakon skandala koji je potresao region, Jelena Karleuša se po prvi put pojavila na bini u toku MAC večeri koja se održavala u Štark Areni.

Prema glasovima publike, Jelena Karleuša je nagrađena zajedno sa Acom Lukas za njihovu pjesmu Bankina, a pjevačica je ponosno izašla na binu da preuzme nagradu od Sergeja Ćetkovića i od Lene Kovačević. Iskoristila je priliku da se svima zahvali na podršci, a izjavila je da je i ponosna na Beograd i na cijeli Balkan zbog organizacije ovakvog događaja, koji može da parira i svjetskim dodjelama nagrada.

Ovom prilikom se u kratkim crtama zahvalila i Aci Lukasu za ljubav i podršku, a nagradu je odlučila da posveti svojoj majci, nadajući se da se njen kolega neće ljutiti zbog toga. Pozdravila je sve prisutne sa širokim osmijehom, o kojem su svi dugo pričali.

Mnogi su očekivali drugačiji nastup od pop dive, ali ipak, ona je još jednom pokazala da je tvrdoglava, hrabra i borbena, te da neće lako oboriti pogled, a ni glavu, što bi njeni neprijatelji najradije voljeli da vide. Komentari na društvenim mrežama ni ovaj put nisu izostali, pa su mnogi iskoristili priliku da joj poruče da su ponosni na nju i na to kako se uspjela da nosi sa svime što se izdešavalo, te da će uvijek imati podršku svojih fanova.

Bilo je i onih koji poslije svega nisu razvili simpatije prema Karleuši, ali ipak, takvi komentari pred armijom onih koji je cijene uvijek padnu u drugi plan, pa se tako ni Karleuša na iste nikad nije osvrtala.

Komentari