Notes160x600
Rollup
Poznate osobe koje su se unakazile plastičnim operacijama: Kad uporedite kako su nekad izgledale, ostat ćete bez teksta (Foto)

Poznate osobe koje su se unakazile plastičnim operacijama: Kad uporedite kako su nekad izgledale, ostat ćete bez teksta (Foto)

U svijetu showbizza su plastične operacije nešto svakodnevno i ustaljeno, a teško je pronaći slavnu zvijezdu koja na sebi nije nešto promijenila.

Ipak, bez obzira na to što plastična hirurgija više nije taboo kao što je prije to bio slučaj, poznate ličnosti i dalje itekako znaju da pretjeruju u ostvarivanju svojih želja oko toga kako bi voljele da izgledaju. Kada je riječ o pripadnicama ženskog spola, dok su to prije bile u pitanju operacije povećanja grudi ili stražnjice, eventualno zatezanja lica, danas dame u potpunosti mijenjaju svoj izgled.

U nastavku saznajte koje su to ličnosti koje su uspjele da upropaste svoju prirodnu ljepotu ovakvim zahvatima.

Majkl Džekson

Bez ikakve sumnje je da je Jackson jedan od najčešćih primjera koje liječnici koriste da upozore da plastična hirurgija neće uvijek imati efekat kakav biste vi željeli, te da uvijek postoji određeni rizik.

Kajetana Fic-Džejms Stjuart

Vojvotkinju od Albe su nekad smatrali jednom od najljepših i najatraktivnijih žena na cijelom svijetu, a danas bi se s tim rijetko ko složio.

Mihaela Romanini

Nekada su je zvali najljepšom damom iz visokog društva Europe, ali danas Mihaela ne uživa istu slavu. Mnogi je koriste samo kao primjer kako možete da upropastite svoj izgled ako pretjerate sa plastičnim operacijama i estetskim zahvatima.

Donatela Versaće

Još jedan odličan primjer za sve opasnosti koje prijete onima koji se podvrgnu „čarima“ estetske hirurgije jeste veliko ime u svijetu mode, Donatela Versaće, ali je baš ona dokaz da inteligencija i novac ponekad dolaze i u obrnuto proporcionalnom odnosu što zna biti jako kobno.

Komentari