Notes160x600
Rollup
Poznate ličnosti koje su od sebe napravile grozotu: Zbog ovih transformacija ih danas ne biste prepoznali (Foto)

Poznate ličnosti koje su od sebe napravile grozotu: Zbog ovih transformacija ih danas ne biste prepoznali (Foto)

Sve otkako su plastične operacije postale hit u svijetu, skoro svakog dana smo svjedoci koliko sebi ljudi upropaste živote sa ovim zahvatima.

Iako je prije plastična hirurgija bila itekako skupa da ju sebi neko može priuštiti jednom, a kamoli u više navrata, danas se cijene nisu znatno spustile, ali je broj osoba koje su svoje tijelo podvrgle estetskim zahvatima uveliko veći.

Smisao plastične hirurgije, koja je imala za cilj da olakša ljudima nakon teških povreda i deformacija, da imaju što normalniji život kao i prije je danas poprilično izgubila svoje značenje, pa tako najčešće na klinikama koje se bave ovim dijelom medicine možete da zateknete estradne zvijezde ili slave glumce i glumice, kao i one koji to tek nastoje da postanu.

U današnjem showbizzu veliku ulogu zaista igra izgled, možda i veću nego što bi to zapravo trebalo da ima, te nam se ponekad s pravom čini da će prije postati popularne zgodne djevojke koje se mogu pohvaliti svojim silikonima i oblinama, nego one koje se ističu svojim vokalnim sposobnostima u moru ostalih prosječnih pjevača i pjevačica. Ipak, u skorije vrijeme se to neće mijenjati, posebno ako u obzir uzmete i to što su rijaliti programi na našim prostorima sve popularniji.

U današnjem članku vam donosimo neke javne ličnosti koje su naprosto uništili svoj izgled nezdravim načinom života, a onda kada su sve pokušale da isprave sa nekoliko plastičnih operacija, gadno su se proveli. Evo ko se našao na našoj listi.

  • Mik Džeger
  • Meg Rajan
  • Goldi Haun
  • Pamela Anderson
Komentari