Notes160x600
Rollup
Poziv koji je KRISTINI zaprijetio čupanjem kose ostavit će vas bez teksta

Poziv koji je KRISTINI zaprijetio čupanjem kose ostavit će vas bez teksta

Više puta su neki od zadrugara tražili telefonske pozive sa svojima za zadatak koji obave ili neku tajnu koju odaju drvetu mudrosti.

Naime sinoć je i Kristina Kija Kockar dobila tu mogućnost poziva, a ni manje ni više nego svoje prijateljice Vanje koju je jako željela da čuje.

One su najbolje drugarice a sinoć je Vanja tokom poziva mogla da upozna i Kijine zadrugarske najbolje prijateljice Anu i Sanju.

Kako se cijela situacija prethodnih dana odvijala sa Slobom i Kijom te kako je Kija plakala i povraćala zbog tih sukoba Vanja joj je uputila debele kritike.

Prvo joj je rekla kako ima ogromnu podršku i kako ne treba da se brine za bilo šta, ali i da se smiri jer Slobodan je nije i vrijedan i da drži glavu gore.

Međutim iskoristila je priliku i da joj opasno zaprijeti kada je Kija rekla kako ne vjeruje da se to događa i kako ne može više da izdrži.

”Nemoj da govoriš kako ćes da umreš, nemoj da uđem da ti kosu počupam”- rekla je Vanja ozbiljno i dodala kako joj je Andrija, Kijin dečko prenio poruku ”sve laganini ste, mala”.

Kiju su posebno obradovela te riječi i nakon ovog se osjećala jao sretno i zadovoljno, a čini se i smireno.

Kako je izgledao čitav telefonski poziv pogledajte u nastavku :

Komentari