Notes160x600
Rollup
POZDRAV SUNCU – JUTARNJE VJEŽBE KOJE ĆE PRUŽITI DOVOLJNO ENERGIJE VAŠEM TIJELU DA IZDRŽI I NAJNAPORNIJI DAN! (VIDEO)

POZDRAV SUNCU – JUTARNJE VJEŽBE KOJE ĆE PRUŽITI DOVOLJNO ENERGIJE VAŠEM TIJELU DA IZDRŽI I NAJNAPORNIJI DAN! (VIDEO)

Ovaj set vježbi se naziva: “Pozdrav suncu” čija je popularnost sada već planetarna i odlična bez obzira na to koliko godina imate.

Izviđenje svih asana traje otprilike do 10 minuta, a uspijeva aktivirati sve mišiće našega tijela koji će nam pružiti odmornije i zdravije tijelo koje je svakodnedno pod velikim iscrpljujućim stresom.

Zašto raditi ove vježbe?

Pozdrav suncu pruža idealan trening za cijelo tijelo kao što je rastezanje, razgibavanje i zatezanje mišića, ali je i sjajnu vježbu za gubljenje težine i sagorijevanje kalorija. Njegova učinkovitost daje skore iste rezultate kao i meditacija jer prevazivali fizički nivo, a krajnjji rezultat jeste smirivanje uma. Kada dan počnete ovim vježbama osjeti ćete jači protok krvi odnosno cirkulaciju, a redovnim radom isitih dobit ćete i gipkost, vaše disanje će biti lakše, a svi unutarnji organi svakodnevno će početi obavljati svoju funkciju.

POGLEDAJTE VIDEO i prateći korake pokrenite cijelu obitelj da se “preda” sjajni vježbama. Ne zaboravite, u zdravom tijelu se nalazi i zdrav duh!

Komentari