Notes160x600
Rollup
Potresna i jeziva priča Marijane Marković : Teška životna priča učesnice “Parova” neće vas ostaviti ravnodušnim!

Potresna i jeziva priča Marijane Marković : Teška životna priča učesnice “Parova” neće vas ostaviti ravnodušnim!

Prelijepa učesnica “Parova” ispričala je svoju pretešku životu priču pred učesnicima i gledaocima. Suze, šok i nevjericu koju je izazvala u vili “ Parova” prenio se i na gledaoce.

Marijana svoju priču počinje tako što navodi da od članova porodice ima samo brata i strica. Podsjetimo Marijanin brat nalazi se u zatvoru. Kako se prisjeća mlada Marijana dobro se sjeća 2004.godine vraćajući se iz škole zatekla je policiju u dvorištu svoje kuće  i sjeća se da su joj tog dana odveli brata, to je slika koju nikada neće zaboraviti.

Nastavlja svoju priču koja je potresla sve a tiče se njene majke i oca. Marijanin otac tukao je Marijaninog brata, tukao ga je čim je stigao, a jednom je čak upotrijebio čekić za meso. Majke se sjeća kroz maglu, jer je njena majka nestala kada je Marijana imala 5 godina. Njena majka liječila se od tumora, a Marijaninog oca upoznala je dok je išla u osnovnu školu, a kada se udala za njega počinje pakao.

Kroz plač Marijana priča kako je njen otac udarao njenu majku sve do momenta kada bi uočio da je žena u stanju nesvjesti. Sve to potresa mladu djevojku koja je kroz suze podijelila cijelu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Komentari