Notes160x600
Rollup
Potrčala da ga zagrli čim ga je ugledala: Svi pričaju o onome što se Jeleni tad dogodilo, previše je podigla ruke

Potrčala da ga zagrli čim ga je ugledala: Svi pričaju o onome što se Jeleni tad dogodilo, previše je podigla ruke

Karleuša je ovih dana stigla vidno neraspoložena na snimanje najnovije emisije Zvezde Granda.

Ono što je svima bilo itekako neobično, ali što su svi i razumjeli, bilo je to što po prvi put Karleuša nije bila raspložena ni za razgovor sa medijima i sa novinarima, niti za fotografisanje kao što to inače radi svaki put pred snimanje. Svoje lice je sve vrijeme skrivala crnim naočalama, koje su navodno skrivale činjenicu da joj je lice ispod natečeno.

Snimanje je prošlo bez nekih većih anomalija, ali Karleuši se ipak dogodio jedan mali peh. Naime, u jednom trenutku je ustala kako bi zagrlila kandidata koji se nalazio na sceni, da bi previše podigla svoje ruke, što je ispod otkrilo njene nage grudi, kako nije nosila ništa ispod. Ipak, to kandidatu očigledno uopšte nije zasmetalo, a ni ostalima koji su bili prisutni u studiju.

Odjevena u Versaće, pustila je svoju plavu kosu da pada, ali bez obzira na to da je zaista izgledala dobro na snimanju najnovije emisije, pjevačica nije bila raspoložena ni za kakav vid eksponiranja, nego se vidjelo na njoj da je tu jer mora biti, kako bi uradila sve ono na što je ugovor koji je potpisala s Grandom obavezuje.

Komentari njenih fanova na društvenim mrežama su bili brojni, a svi su htjeli da joj pruže podršku i da joj daju do znanja da su uz nju bez obzira na sve što se plasiralo u medijima i na sve što se u posljednjih nekoliko dana piše o popularnoj pjevačici i njenom privatnom životu.

Komentari