Notes160x600
Rollup
Poslije ovoga će doći do prekida: Ovo su tri najčešće svađe kad veza propada

Poslije ovoga će doći do prekida: Ovo su tri najčešće svađe kad veza propada

Svaki par s vremena na vrijeme dođe u neki sukob, pa su tako svađe dio svake normalne veze.

Ukoliko se ne svađate sa svojim partnerom, to je veći razlog za brigu, jer očigledno u toj vezi jedno od vas se uvijek povinuje volji onog drugog, što itekako utječe na kvalitetu vašeg odnosa. Takve veze ne uspijevaju dugo, te uglavnom ona druga strana, koja više trpi, bude ta koja tu vezu okonča.

U svakoj vezi s vremena na vrijeme dođe do nekih svađa, ali su ipak neke svađe drugačije od drugih, tačnije mogu da ukazuju na to da se ta veza bliži kraju, te da je krajnje vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Koje su to svađe, donosimo u nastavku današnjeg članka.

  1. Intimnost
    Kada su parovi nezadovoljni koliko su intimni sa svojim partnerima, uglavnom šute oko toga, te se rijetko svađaju i otvoreno diskutuju oko toga. Ipak, bilo da se svađate oko kvalitete ili učestalosti vaših odnosa, to je pokazatelj da je prekid opcija za vas.
  2. Komunikacija
    U svakoj vezi je komunikacija ključna, a kad ona postane tako loša da se zbog nje počinjete svađati, to vam je znak da su stvari postale ozbiljne. Parovi se najčešće svađaju jer se jedna od njih posve zatvorila u sebe.
  3. Vrijeme koje provodite zajedno
    Sasvim je normalno da poslije nekog vremena koje ste proveli u vezi, sa svojim partnerom počnete da provodite manje vremena nego na početku veze, ali ako primjetite da vi ili vaš partner više nemate potrebu za drugom osobom, onda je bolje da to okončate.
Komentari