Notes160x600
Rollup
Pomjerila nogu i pohvalila se svojim adutima: Milica Todorović pokazala ono na što je slab svaki muškarac (Foto)

Pomjerila nogu i pohvalila se svojim adutima: Milica Todorović pokazala ono na što je slab svaki muškarac (Foto)

Već godinama je jedna od najuspješnijih I ujedno I najdražih pjevačica kod publike ustvari Milica Todorović, koja je kao I mnoge druge njene kolege I kolegice uspjela da srca publike osvoji nakon što se pojavila u najgledanijem muzičkom takmičenju danas, Zvezde Granda. Bilo je to prije mnogo godina, ali ipak, njena karijera od tad ide samo na bolje, te se može pohvaliti čestim I brojnim nastupima širom regiona, ali I svijeta.

 Milica Todorovic je nedavno bila gost u emisiji “In magazin” i tom prilikom je pricala o ljubavi, odnosu u vezi i svih situacija koje su bliske toj temi. Dala je i vidjenje o tome kako se djevojka treba  ponasati prilikom prvog sastanka sa muskarcem, otkrivajući čega se ona pridržava, te koja su njena zlatna pravila koja ne planira prekršiti zbog ijednog muškarca.

Našalila se I dodala kako je ni jedan muskarac nece odbiti zbog njenih butina kako god da se ona bude ponasala ili sta god rekla. Otkrila je da je butina njen tajni adut koji nikad ranije nije omanuo. Nakon toga muskarac i pocinje da se trudi i odrzava mu se interesovanje, sto je i naravno bio njen cilj da sprijeci da potpuno odustane. Tokom emisije ona je cak i demonstrirala kakvu nogu ima, zbog koje muskarci ne odustaju kada pozele da je zavedu.

Publika se itekako nasmijala ovom Milicinom potezu, ali ipak, komentari na društvenim mrežama su pokazali da je ona zaista u pravu I da je itekako svjesna svojih najjačih aduta I koje sve karte može da potegne.

Komentari