Notes160x600
Rollup
Pojavio se snimak na kojem je Šaban sa Cucom: Prije nesreće se družio s njom, a svima je govorio da je između njih gotovo (Video)

Pojavio se snimak na kojem je Šaban sa Cucom: Prije nesreće se družio s njom, a svima je govorio da je između njih gotovo (Video)

Jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike, kojeg su mnogi često zvali i samim kraljem boema, bio je Šaban Šaulić, koji je prije dva mjeseca poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj.

Bez ikakve sumnje je da je gubitak najteže pao članovima njegove porodice, supruzi Gordani, koja je izgubila životnog druga nakon četrdeset godina koje su zajedno proveli, ali i njegovoj djeci koju je imao u braku sa Gocom, kao i vanbračnom sinu Robertu, koji je nosio Šabanove prezime. Ipak, postoji još jedna osoba u životu poznatog pjevača za koju su svi znali da je imala posebno mjesto.

Riječ je o djevojci po imenu Ivona Negovanović, za koju se unazad nekoliko godina govorilo da je ustvari bila ljubavnica poznatom pjevaču, a iako je Šaban tvrdio da je davno sve oko te priče završeno, izgleda da su se nedavno pojavili dokazi da su njih dvoje bili u kontaktu, i to jako bliskom nedugo prije nesreće koju je doživio popularni pjevač.

U nastavku možete da pogledate taj video o kojem svi govore, te da se i sami uvjerite da su zaista njih dvoje bili jako bliski. Video

Komentari na društvenim mrežama su bili brojni po ovom pitanju, a mnogi misle da je loša stvar što je ovaj video objavljen, kako je čak i da su glasine istinite, da je Cuca zaista bila Šabanova ljubavnica, da je trebala da pusti da sjećanje na poznatog pjevača ostane neukaljano, posebno ako joj je bilo stalo od njega koliko je tvrdila sve vrijeme da jeste. Šta vi mislite o ovome?

Komentari