Notes160x600
Rollup
Pojavila se prvi put u javnosti nakon skandala: Jelena nikad nije bolje izgledala, a svi su zbog ovog detalja gledali u Duška (Foto)

Pojavila se prvi put u javnosti nakon skandala: Jelena nikad nije bolje izgledala, a svi su zbog ovog detalja gledali u Duška (Foto)

Već duže vrijeme se Jelena Karleuša nalazi pod lupom medija i novinara, sve otkako su internetom počele da kruže eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona, koje je razmjenjivala sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom u njihovoj aferi koja se prvi put spomenula negdje poslije Nove godine, što je poznata pjevačica ubrzo poslije toga i demantovala. Ipak, ispostavilo se da je tu i bilo neke istine, jer je ubrzo poslije toga navodno fudbaler objavio Jelenine slike, zbog čega ga ona u više navrata javno napadala.

Ipak, iako je, ko god je stojao iza objavljivanja njenih slika imao za cilj da uništi Jeleninu sliku kod publike, te da rasturi njen brak sa Duškom Tošićem, to mu nije pošlo za rukom, a njih dvoje su i dalje zajedno. Tako su ovih dana slavili Duškov rođendan, a naravno da su se fotografijama pohvalili i na društvenim mrežama. Ipak, mnogi su primjetili da nešto nije baš kao obično.

Nijedan od supružnika na licu nije imao osmijeh, niti su se uslikali zagrljeni, što su mnogi protumačili da možda i nije sve tako idealno kako bi Duško i Jelena voljeli da svi misle. Ipak, bilo je i onih koji su stali u njihovu odbranu i prokomentarisali da se ni na ostalim zajedničkim fotografijama nisu nikad pretjerano grlili, te da taj argument i ne pije puno vode.

Kako god, činjenica je da Duško izgleda kao da su ga natjerali da se slika, posebno ako u obzir uzmete da mu je taj dan bio i rođendan. Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da saznamo.

Komentari