Notes160x600
Rollup
Počela je da jede meso nakon četiri godine: Razlika u njenom izgledu poslije samo tri sedmice će vas ostaviti bez riječi

Počela je da jede meso nakon četiri godine: Razlika u njenom izgledu poslije samo tri sedmice će vas ostaviti bez riječi

Naša ishrana itekako utječe na naš izgled, a u to se uvjerila i Kristel koja je poslije 4 godine koje je provela hraneći se veganskom ishranom, odlučila da to promijeni.

Naime, Kristel je biljna ishrana dugo vremena baš prijala, pa tako nije imala problema da se odrekne meda, te da svoju ishranu bazira na voću i povrću. Ipak, nakon četiri godine je ponovo počela da jede meso, a ubrzo je primjetila drastičnu razliku po pitanju svog izgleda, što je odlučila da podijeli sa ljudima na društvenim mrežama, gdje je privukla veliku pažnju.

Kristel je preko svog Twitter naloga podijelila kako je to izgledala dok je bila vegan, a koliko se promijenila nakon samo tri sedmice koje je provela hraneći se namirnicama i životinjskog porijekla koje je godinama uspješno izbjegavala. Razlika je očigledna, a u to se možete uvjeriti i sami. Na lijevoj strani je slika iz perioda dok je bila vegan, a na desnoj kada je počela da jede meso.

Istakla je da su svi primjetili, pa i ona koliko se njena koža poboljšala, te da je sada njeno lice manje otečeno. Naglasila je da se osjeća bolje i psihički, a ovaj post je izazvao pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, a mišljenja su bila različita.

Bilo je i onih koji su bili skeptični, te nisu htjeli ni da vjeruju u dokaze koje je Kristel priložila, ali ipak, većina je bila posve racionalna, te konstatovala da tip ishrane ne odgovara svima jednako, ali da je jedino ispravno da činimo ono što je dobro za nas i naše tijelo.

Komentari