Notes160x600
Rollup
POBJEGLA IZ POPRAVNOG DOMA: Nećete vjerovati šta je napisala policiji

POBJEGLA IZ POPRAVNOG DOMA: Nećete vjerovati šta je napisala policiji

Osamnaestogodišnja djevojka koja je pobjegla iz jednog popravnog doma javila se policiji kada je saznala da su njenu fotografiju postavili na facebook stranici.

Amy Sharp je pobjegla iz popravnog doma u Australiji, ali se nedugo zatim javila policiji kada je saznala da se njena fotografija nalazi na zvaničnoj stranici policije. Zamolila ih je da budu ljubazni pa da uklone fotografiju koju su objavili, ali ako žele da stave drugu na kojoj je ljepše ispala.

Vjerovali ili ne, ova osamnaestogodišnjakinja im je poslala drugu fotografiju kojom je zadovoljna i za koju misli da bi policija trebala objaviti umjesto ono na kojoj je loše ispala.

Amy je pobjegla iz Surry Hills popravnog doma 19. augusta nakon čega je policija objavila njezinu fotografiju uz molbu da se jave svi koji su djevojku možda vidjeli.

Kad je odbjegla Amy ugledala svoju fotografiju na televiziji, javila se i zamolila da objave drugu – ljepšu fotografiju.

Kao što je i bilo za očekivati, njen je potez izazvao lavinu komentara. Zahvaljujući tome što se javila policiji, djevojka je ubrzo pronađena pa je vraćena u dom iz kojeg je pobjegla.

Komentari