Notes160x600
Rollup
Po prvi put u historiji je produkcija diskvalifikovala takmičara u “Zvezdama Granda”: Marija mu je bila mentor i otkrila čime je to izazvao

Po prvi put u historiji je produkcija diskvalifikovala takmičara u “Zvezdama Granda”: Marija mu je bila mentor i otkrila čime je to izazvao

U posljednjoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, Zvezde Granda, gledatelji ove emisije su imali priliku da uživaju u nešto drugačijem tipu takmičenja, gdje su članovi žirija bila mentori pojedinačnim kandidatima.

Tako je Marija Šerifović izabrala da jedan od njenih kandidata bude i Adam Labunski, da bi jučer obavijestila svoje pratitelje putem društvenih mreža da je Adam zbog, kako je ona to navela u objavi na Instagramu, neprimjerenog ponašanja diskvalifikovan od strane produkcije.

Njegovo mjesto će zauzeti neki od kandidata koji su nepravedno ispali, a na njih će Marija rado da potroši svoj zlatni glas. Naime, što se tiče Adama, postojale su određene tenzije između Đorđe Davida i Adamovog oca, a pale su tu i neke teške riječi, ali se Adamov otac izvinio, pa su svi mislili da su se strasti smirile i da je to sada iza njih.

Ono što su članovi žirija zamjerali Adamu, a posebno Marija, jeste što je više radio po svome i što je slušao savjete od svog oca, a ne od svoje mentorice. Možda bi u nekim drugim okolnostima, to bilo bolje, ali u ovakvom tipu takmičenja, to se Mariji uopšte nije dopadalo, iako se činilo kako bi stvari mogle da krenu na bolje.

Kako god, iako je priča oko Labunskog u trećem krugu bila drugačija, izgleda da je tu opet bilo nekih problema preko kojih se nije moglo preći, tako da je Adam prvi takmičar u historiji koji je diskvalifikovan od strane produkcije poznatog takmičenja. Šta vi mislite o ovom takmičaru i odluci produkcije?

Komentari