Notes160x600
Rollup
Par nudi 2.000 eura ako im ispunite bizarnu svadbenu želju: Na ovo još niko nije pristao

Par nudi 2.000 eura ako im ispunite bizarnu svadbenu želju: Na ovo još niko nije pristao

Nedavno se na internetu pojavio jedan krajnje neobičan oglas koji je postavio jedan par čije je vjenčanje za nekoliko mjeseci.

Iako smo navikli da na internetu pronađemo razne, pomalo čudne priče, ova u današnjem članku će vas sigurno ostaviti bez teksta. Naime, već spomenuti par je napravilo ogroman spisak stvari koje žele da naprave, a među njima se našlo i sve ono što žele da organizuju za svoje vjenčanje. Između ostalog, oboje su se složili da žele nekoga ko će snimiti sve najbitnije dijelove tog njihovog posebnog dana uključujući i njihovu prvu bračnu noć, koju žele na taj način da učine vječnom.

Sve otkako su došli na tu ideju, pokušavaju da nađu snimatelja koji bi taj posao obavio za 2.000 funti, što je negdje oko 2.200 eura, ali bez obzira na tu novčanu nagradu koja nije nimalo skromna, potraga je dosad bila bezuspješna, a nakon što ih je odbio i snimatelj sa njihove svadbe, postali su očajni i pomoć potražili na internetu.

Odlučili su da oglas postave anonimno i na internetu, a jasno su dali do znanja da žele da taj snimak bude samo za njihove oči, a smatraju da bi snimateljev posao počeo negdje oko 1 čas, a trebao bi biti gotov do tri časa ujutru.

Buduća mladenka i mladoženja su voljni možda čak i povećati dogovoreni novačni iznos, kako se datum vjenčanja približava, a još nisu našli zainteresirane osobe za ovaj zadatak, a da su im one ujedno djelovale i povjerljivo, te da bi se mogli osloniti na njih.

Komentari