Notes160x600
Rollup
Ovu grešku pravi većina žena: Ispod bijele majice ne treba nositi grudnjak bijele boje

Ovu grešku pravi većina žena: Ispod bijele majice ne treba nositi grudnjak bijele boje

Kada je riječ o odjeći i o odijevanju, uvijek postoje neki trikovi koje do tad niste imali priliku da saznate, a koji su itekako korisni ako želite da izgledate što bolje moguće. Najčešći izbor kod većine žena koje nose bijele majice ili bluze, jeste da ispod obuku bijele grudnjake, što je zapravo greška koju iz neznanja većina misli. Iako one smatraju da se bijeli grudjak najmanje ističe ispod bijelog, pošto je riječ skoro uvijek o različitim nijansama, on će itekako da naruši vaš outfit, što je sigurno suprotno od onog što vi pokušavate.

Ipak, oni koji se ne boje eksperimentirati uspjeli su da odrede koji je grudnjak najbolje oblačiti ispod bijelog. Možda ćete se iznenaditi, ali kako mnogi tvrde, ispod bijelog je najbolje oblačiti grudnjak u crvenoj boji. Razlog za to jeste što koža sama po sebi ima crvene podtonove, pa se zbog toga ne ističe ispod bijelih odjevnih predmeta u onoj količini koliko je to slučaj ako nosite bijele grudnjake.

Ako imate čist ton kože, te ako inače po prirodi imate svjetliji ton kože, možete nositi i grudnjake plave boje koji su se isto tako pokazali odličnim ispod bijelih majici, a za dame koje su inače tamnije, bolje je da se odluče za crvene grudnjake, a nijanse mogu ići između grimiznih i tamnocrvenih nijansi.

Ovakve slične savjete i trikove koje najvjerovatnije sami nikad ne biste shvatili, skoro svakodnevno možete da pronalazite na našem portalu, kako vam donosimo samo najkvalitetnije i najefikasnije recepte i savjete koji se mogu pronaći na internetu.  

Komentari