Notes160x600
Rollup
Ovo samo u Dubaiju možete da vidite: Fotografije koje će vam dokazati da je život u ovom gradu jedinstven (Foto)

Ovo samo u Dubaiju možete da vidite: Fotografije koje će vam dokazati da je život u ovom gradu jedinstven (Foto)

Jedan od gradova koji ima moć da zapanji svakog od turista koji ga posjete je sigurno Dubai, a za ovo mjesto se najčešće vezuje riječ luksuz zbog ogromnim i nevjerovatnim građevinama po kojima je ovaj grad prepoznatljiv, a kojim se stanovnici ovog grada diče.

U današanjem članku vam donosimo samo neke od prizora koje će vam detaljnije pojasniti zbog čega svi ovaj grad zovu nestvarnim, te zašto svi misle da je ovdje život sve samo ne običan. Evo o čemu se sve to radi.

Jedan od prizora koji možete da sretnete u Dubaiju, jeste teren iznad kojeg se nalazi akvarijum sa ribama. Nećemo ni probati da pretpostavimo koliko je novca uloženo u nešto ovakvo, ali je bez ikakve sumnje riječ o velikim svotama koje se neko nije libio da izdvoji samo kako bi ukrasio ovaj grad sa još jednim remek djelom.

Na ulicama ovog grada ćete vidjeti brojna skupocjena i luksuzna auta, ali se ipak pojave neka za koja niste nikad ni sanjali da postoje. U nastavku vam donosimo jedno takvo, a kad vidite sjaj ovog automobila, bit će vas sramota da uopšte ponovo pogledate u isti, a kamoli da razmišljate o njegovoj cijeni.

Dok su ljubimci širom svijeta najčešće psi, mačke, u skorije vrijeme zečevi i još neke životinje, u Dubaiju je situacija malo drugačija. Tako nije neobično da ugledate tigrove i lavove kao kućne ljubimce, kako je to dozvoljeno, a mnogi stanovnici ovog grada sebi to mogu itekako i da priušte. Šta mislite o ovome, da li bi ovu praksu trebalo zabraniti?

Komentari