Notes160x600
Rollup
Ovo popijte ujutru na prazan želudac: Izbacit ćete sve parazite i toksine iz svog tijela u roku od 20 minuta

Ovo popijte ujutru na prazan želudac: Izbacit ćete sve parazite i toksine iz svog tijela u roku od 20 minuta

Kada je riječ o akumuliranim fekalijama, poprilično je zabrinjavajuća činjenica da osoba prosječne tjelesne težine u svojim crijevima može da ima 4.5 pa do 11 kg osušenih fekalija.

Ukoliko je riječ o osobama prekomjerne tjelesne težine, kod njih se može nalaziti čak i više od ovog spomenutog broja, a svima je poznato da akumulirane fekalije mogu da dovedu itekako do neravnoteže u vašem tijelu, te da budu uzrok debljanja, brojnih kožnih bolesti, kao i onih najtežih oboljenja.

U današnjem članku vam donosimo jedan recept koji trebate piti svako jutro na prazan želudac, a ovi sastojci, koji sadrže antioksidante, vitamine i minerale će vam pomoći da se riješite toksina iz svog organizma, a uz to potiču i vaš imunološki sistem da se bori protiv brojnih bolesti i infekcija koje mu uvijek prijete, ali u toku zimskog perioda je to još više izraženo.

Sastojci

  • Pola šolje tople vode
  • 1 mala kašika morske soli
  • 1 kašika đumbirovog soka
  • 2 kašike organski uzgojenog, cijeđenog limuna
  • 1 šolja svježe cijeđenog soka od jabuke

Priprema

U nekom loncu trebate zagrijati vodu na laganoj vatri, vodeći računa da vam ista ne prokuha. Nakon toga je ulijte u staklenu čašu, a zatim tu dodajte i morsku sol. Miješajte smjesu sve dok se sol ne otopi, a zatim dodajte sok od jabuke, limuna, kao i đumbirov sok i sve ovo dobro promiješate.

Dok konzumirate ovaj napitak, obavezno unosite više vode nego inače, kako biste pojačali učinak i učinili ga još efikasnijim. Ukoliko imate osjetljiv probavni sistem, prije upotrebe ovog napitka, konsultujte se sa porodičnim ljekarom.

Komentari