Notes160x600
Rollup
Ovo je sigurno najjezivija svadba ikad: Mladoženji je ponudila tortu, a u idućem trenutku je shvatila za koga se zapravo udala (Video)

Ovo je sigurno najjezivija svadba ikad: Mladoženji je ponudila tortu, a u idućem trenutku je shvatila za koga se zapravo udala (Video)

Često imamo priliku da na internetu vidimo neke snimke i situacije koje se dešavaju širom svijeta, a nerijetko ostanemo zapanjeni šta sve ljudi trpe i kroz šta sve moraju da prolaze.

Tako je nedavno snimak sa jednog vjenčanja pregledalo preko sedam miliona ljudi, a svi su za nevjestu imali samo jednu poruku, a to je da bježi od mladoženje što prije može.

Iako niko ne zna gdje se tačno ova svadba održavala, te o kojoj je zemlji riječ, prizor kojem su gledatelji posvjedočili im je mnogo otkrio o tome kakva situacija ovdje vlada. Naime, stvar se zakomplikovala kada je na red došla torta, a mladenci su, kao i svi drugi krenuli da prvim parčetom nahrane jedno drugo.

Dok je mladoženja hranio mladu sve je išlo glatko, a onda je došao red na mladu da ona svom mužu ponudi tortu. Ona je tad odlučila da se našali s njim, pa je primicala i izmicala viljušku na kojoj je držala tortu, a nije imala ideju kako će njen novopečeni suprug na to da reaguje.

Mladoženja, koji očigledno ima itekako kratak fitilj nije imao puno razumijevanja za svoju suprugu, pa je uzvratio forom koja je prikladna samo za pećinske ljude. U nastavku pogledajte šta se dalje izdešavalo.

Komentari ispod ovog snimka su, sa svakim pravom bili itekako grubi i brutalni, a svi su se pitali kako li se mladoženja ponaša prema njoj kad su sami, ako je ovakav na slavlju pred njenom porodicom i pred svim tim gostima.

Komentari