Notes160x600
Rollup
Ovo je pobjednik desete sezone takmičenja Zvezde Granda: Pogledajte šta je kazao svojim prijateljima (FOTO)

Ovo je pobjednik desete sezone takmičenja Zvezde Granda: Pogledajte šta je kazao svojim prijateljima (FOTO)

Sinoć je održano finale popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a pobjednik desete sezone takmičenja je Ibro Bublin iz Sarajeva.

U sarajevskoj Olimpijskoj dvorani Zetra posjetitelji su mogli uživati u izvedbama finalista koji su se potrudili da naprave odličnu atmosferu. Osim toga, publika je mogla uživati i uz članove žirija, a na sceni su bili Lepa Brena, Jelena Karleuša, Aca Lukas, Viki Miljković, Marija Šerifović…

Drugo mjesto na takmičenju osvojio je Fatmir Sulejmani iz Brčkog, trećeplasirani je bio Ermin Redžić Bubi iz Bosanske Krupe, a u finalu je učestvovalo 12 takmičara. Četvrto mjesto pripalo je Nikoli Ajdinoviću, dok je peto mjesto zauzela Aleksandra Mladenović, oboje iz Srbije.

Nakon pobjede, Ibro se obratio svojim prijateljima i fanovima na facebook-u:

Screenshot_3

Kiša nije mogla pokvariti atmosferu u sarajevosjoj Zetri, gdje je bilo prosutno više hiljada ljudi, a koju su napravili finalisti kao i članovi žirija.

Pobjednik ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda, Ibro Bublin od Grand produkcije koja je organizirala takmičenje dobio je stan u Sarajevu, automobil Škoda Fabia i snimanje albuma. On će također biti gost na koncertu Željka Joksimovića, 19. augusta na stadionu Asim Ferhatović Hase.

 

Komentari