Notes160x600
Rollup
OVAKO JE NEKADA IZGLEDALA MAJKA JEDNE OD UČESNICA ZADRUGE !

OVAKO JE NEKADA IZGLEDALA MAJKA JEDNE OD UČESNICA ZADRUGE !

Većini od nas je poznato kako se vremenom pjevačice mijenjaju znato brže kako zbog estetskih zahvata tako i promjenom boje kose ili jednostavno stignu ih godine.

Danas je poznatija nego ikad zahvaljujući svojoj kćerki Luni koja je trenutno jedna od najpopularnijih ukućana rijaliti TV programa ”Zadruga” koja je u vezi sa oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem.

Ovih dana je u žiži javnosti i zbog napada koje je doživjela ispred zgrade u kojoj živi od strane nepoznatog muškarca, a riječ je o Anabeli Atijas.

Anabela Atijas važi i za mamu koja se jako dobro drži za svoje godine te kako nikada nije bolje izgledala.  Kada je bila sličnih godina u kojima je njena mezimica Luna danas, Anabela je bila plavuša.

Popularna pjevačica Anabela i njen bivši suprug Gagi Đogani sa grupom ”Funky G” bili su sinonim za dance muziku 90.tih godina, a kao par nizali su samo uspijehe i hitove oji se i danas rado slušaju.

Anabela je brzo osvojila kada je kročila na muzičku scenu, a kao što se može vidjeti tada je furala potpuno drugačiji stil. S obzirom na to da je moda 90-ih godina bila drugačija i da je Anabela bila plavuša, rijetko ko bi je danas prepoznao.

Anabela je nakon raspada grupe i razvoda od Gagija nastavila solo karijeru,a kako je izgledala nekada možete pogledati OVDJE !

 

Komentari