Notes160x600
Rollup
Ovako izgleda Marija Šerifović u kupaćem kostimu: Zapalila društvene mreže!

Ovako izgleda Marija Šerifović u kupaćem kostimu: Zapalila društvene mreže!

Marija Šerifović poznata srbijanska pjevačica veoma je aktivna kada su u pitanju drušvene mreže. Naime, ona skoro svaki detalj svog života podijeli sa fanovima, prijateljima i poznanicima uz pomoć poznate društvene mreže Instagram.

Marija je poznata po svom stilu oblačenja, po svom specifičnom ponašanju, humorom i originalnim komentarima, a upravo jedna fotografija koju je skoro objavila digla je pravu prašinu.

Naime, svi smo navikli na široke majice ove pjevačice, ali ona je odlučila objaviti fotografiju koju niko nije očekivao, niti se nadao da će jednog dana da je objavi.

Pjevačica je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a u rukama je držala svog psa kojem je dala ime Hak. Da je ovo zaista iznenadilo njene fanove, ali u pozitivnom smislu govori podatak da je ova fotografija za samo sad vreman imala 20 hiljada lajkova.

Osim lajkova ispod fotografije bilo je mnogo komenatara, naravno većina njih je pozitivna, tako da slobodno možemo reći da je Marija zapalila društvene mreže ovom fotografijom.

Komentari