Notes160x600
Rollup
Ova objava je zbunila sve njegove fanove: Svi se pitaju da li je ovo Darko objavio zbog Ane (Foto)

Ova objava je zbunila sve njegove fanove: Svi se pitaju da li je ovo Darko objavio zbog Ane (Foto)

Nakon rastave sa prelijepom pjevačicom Anom Sevic, popularni pjevač Darko Lazić se upustio u novu vezu koja je poslije jako kratkog vremenskog perioda prešla u nešto potpuno ozbiljnije. Njegova nova djevojka je Marina Gagic koju je i nedavno vjerio jer očekuju prinovu. Veliku podršku nakon strašne saobraćajne nesreće, Marina je pruzala cijelo vrijeme i uz njega provodila svaki dan njegovog oporavka. Međutim, Darko je svojom objavom na Instagramu zbunio svoje fanove i izazvao lavinu komentara.

On  je objavio fotografiju na kojoj je pisalo da ga probude loši snovi iz kojih taj „neko“ ne izlazi. Postavljala su se pitanja kome je to posvećeno i da li je Darko uopste prebolio svoju bivsu dragu Anu, koja je također dane provodila u bolnici poslije njegove teške nesreće koju je doživio krajem prošle godine, kada su se pojavljivale mnoge glasine da osjećanja između bivših supružnika još nisu nestala, te da se oboje kaju zbog naglih odluka koje su donijeli.

Ipak, mnogi su to negirali nakon što je objavljeno da se Marina i Darko planiraju vjenčati, a i da čekaju bebu, no zaista je pjevač uspio da sve zbuni svojom najnovijom objavom, a mnogi fanovi su se složili da mu ovo zaista nije trebalo, te da će unijeti nemir u svoj život.

Darko se još nije u potpunosti oporavio, te mu je još uvijek mnogo toga uskraćeno, te ne može još uvijek sam da se brine o sebi, ali su ljekari zaista zadovoljni njegovim napretkom i očekuju da će se ubrzo mladi pjevač da vrati na staro.

Komentari