Notes160x600
Rollup
Otkriveno u kojim filmovima je glumila današnja voditeljica Zvezda Granda

Otkriveno u kojim filmovima je glumila današnja voditeljica Zvezda Granda

Najpopularniji zabavni program na televiziji OBN ”Zvezde Granda” krasi i jedna od najzgodnijih voditelja Sanja Kužet.

Malo kome je poznato da je Sanja prije nego što je postala voditeljica svoju sreću okušala i u glumi, te je prije 12 godina glumila u filmu Šejtanov ratnik.

Njena karijera je počela sasvim slučajno,jer je bila mlada i studirala je Geografiju a uporedo sa studijama bavila se i modelingom.

Sve je počelo od trenutka kada je njena tetka nagovarala Sanju da se prijavi na audiciju za TV lica televizije Braća Karić što je i poslušala.

Posle toga je prešla na Pink televiziju gdje je dobila posao u informativnom i zabavnom sektoru a postala je prepoznatljiva tek posle vođenja emisije TV BINGO.

Ona se i nakon Šejtanovog ratnika pojavila u filmu Doba nevinosti, koji je prikazan 2010.godine. Ona je danas ubjedljivo najpopularnija TV voditeljka koju možete pratiti svake subote u Zvezdama Granda.

U septembru 2016 godine otišla je na trudničko bolovanje pa ju je na kratko zamijenila u poslu voditeljica Sanja Ćulibrk.

Kada je riječ o Sanji, ona je imala autorski projekat Halo, Halo na Grand kanalu, a nedugo posle toga se prehladila pa je u tome zamijenila voditeljica Dragana Katić.

Iz svega ovoga možemo vidjeti kako je Sanjina karijera na zavidnom nivou i mnogi komentari pršte na račun njenog izgleda koji je fantastičan.

 

Komentari