Notes160x600
Rollup
Otkriveni novi detalji oko krađe: Prije tri godine se i ovo dogodilo, tad je Brena bila umiješana u još jednu prevaru

Otkriveni novi detalji oko krađe: Prije tri godine se i ovo dogodilo, tad je Brena bila umiješana u još jednu prevaru

U zadnjih nekoliko dana, mediji su podigli veliku prašinu u vezi navodnog nelegalnog korištenja struje u restoranu Tri tačke, koji je u vlasništvu porodice Živojinović. Zvanično su za restoran odgovorni Filip Živojinović i njegova supruga, estradna pjevačica Aleksandra Prijović, ali ipak cijela porodica je uključena u održavanje restorana. Iz EPS su dali službenu izjavu, ali zbog zakonskih ograničenja nisu bili ovlašteni da imenuju počinitelje protiv koji je pokrenut i krivični postupak, a u istragu je uključena i policija.

Iako iz porodice Lepe Brene niko još nije komentarisao ovu situaciju koja je na noge digla cijeli region, ovo nije prvi put da Brena „krade“ struju od države. Naime, 2016. godine se u medijima pojavio članak u kojem se pjevačicu krivilo da je tada bila nelegalno priključena na distributivnu mrežu u svom domu, u kući koja se nalazi u elitnom beogradskom naselju Bežanijska kosa, kao i u kafani koju je imala na Zlatiboru.

Mediji su svojevremeno vršili veliki pritisak na popularnu pjevačicu, ali ona nikad nije otkrila ni kako je propustila da plati porez državi nakon što je akcije Granda 2014. godine prodala jednoj američkoj fondaciji, koja se zove KKR. Brena je tada izjavila da je ona jedna od rijetkih koje su ulagale toliko sredstava u domaću scenu, samo da bi se ostale samoprozvane zvijezde imale gdje da slikaju i da se snimaju njihovi nastupi na sceni koja je koštala preko 10 miliona eura, a u koju je ona ulagala i kad je imala i kad nije, naglasila je pjevačica u jednom intervjuu za Informer.

Komentari