Notes160x600
Rollup
OTKRIVENA dugo čuvana tajna : upravo ON je bio u vezi sa Bokijem 13.

OTKRIVENA dugo čuvana tajna : upravo ON je bio u vezi sa Bokijem 13.

Navikli smo da skoro svake sedmice neko od novih takmičara uđe u rijaliti ”Zadrugu”. Ovaj takmičar je prije dvije sedmice ušao u rijaliti i odmah osvojio srce Mine Vrbaški koja je vraćena u Zadrugu baražom.

Tomislav Toma Pantić je odmah nakon ulaska napravio pravu pometnju. Ulaskom u Zadrugu nije bio svjestan da je njegov život pod pratnjom 24h više nego prije i da se prošlost mnoog ”češlja” kako bi se saznalo što više detalja iz njegovog života.

Kako je VIP ekskluziv saznao Toma osim što je bio sa mnogo žena, pored svog kontraverznog života godinama krije svoju tomansu sa Bojanom Jovanovskim poznatiji više kao Boki 13.

Veza koja se krije godinama sada je iznešena javnosti od strane Tomine prijateljice koja je ispričala sljedeće :

– Tomu Panića upoznala sam pre nekoliko godina kada ga je Boki doveo u pab u kojem smo se okupljali kad god smo svi u Beogradu. Nije mi to bilo ništa čudno, Boki je takav da voli da se druži i da oko sebe ima lepo i mlado društvo. Nakon nekog vremena i njihove bliskosti bilo je već svima jasno da nisu samo prijatelji nego da su u vezi.

Istakla je da se Boki 13 nikako niej nadao da će njegova veza sa Tomom potrajati tačno godinu dana.

Njihov odnos je bio buran s obzirom da mu je Boki kupovao sve firmirane stvari pošto je smatrao da njegov dečko mora da izgleda skupo jer se bavio makenestvom, a od njega je za uzvrat tražio samo posvećenost.

Kako istu nije dobio nazad i kada ga je zatekao da se ljubi istovremeno sa dvije žene u klubu, Boki i Toma su okončali svoju vezu od godinu dana gdje ga je Boki izbacio iz stana, promijenio broj telefona i nastavio svoj život nakon dugog oporavka.

Ostaje nam da saznamo kako će Mina podnijeti ovo ako istina izađe na vidjelo.

Komentari