Notes160x600
Rollup
Otkrio je ono što niko nije znao o Karleuši: Šako Polumenta potpuno iskreno nakon što je vidio njene slike

Otkrio je ono što niko nije znao o Karleuši: Šako Polumenta potpuno iskreno nakon što je vidio njene slike

Šako Polumenta je jedan od estradnih pjevača kojeg svi znaju kao nekoga ko se ne boji otvoreno govoriti o zabranjenim temama.

Tako nije bilo veliko čudo kada se pjevač odlučio da govori i o Jeleni Karleuši i situaciji u kojoj se atraktivna pjevačica našla ovih dana. Kako je i sam pjevač prošao kroz medijsku torturu nakon što je na vidjelo izašla afera sa Minom Vrbaški, zna itekako dobro kako se Karleuša sada osjeća, ali dok ga je ona u tom periodu vrijeđala i omalovažavala, on je sada odlučio da stane u njenu odbranu.

Naglasio je da svako od nas ima neku tajnu, a ne samo ljudi koji su aktuelni na estradnoj sceni, te da nikad ne treba gađati kamenjem ljude koji se nađu u ovakvim situacijama, jer se sreća stalno okreće, a lako bi se i mi mogli naći na njihovom mjestu već sutra, naglasio je pjevač. Priznao je da ga je Jelenina reakcija prije nekog vremena neprijanto iznenadila, ali ipak sada ne planira da joj uzvrati istom mjerom.

Za Šaku, Jelena je prvo kćerka, majka i žena, a tek na posljednje mjesto stavlja to što je zvijezda na Balkanu, te smatra da bi se tako svi trebali ophoditi prema njoj. On je istakao da smatra da ono što će uništiti Jeleninu karijeru i njenu savjest, nije preljuba ili eksplicitne fotografije koje su se pojavile u javnosti, nego je posrijedi nešto više.

Kako Šako smatra, sada će da je stigne sve što je govorila o drugima kada su se oni našli u nezavidnim situacijama, koje su opet bile bolje od ove sad.

Komentari