Notes160x600
Rollup
Osvetila se svom bivšem dečku tako što je “parkirala “njegov automobil pravo u bazen : Pogledajte njegovu reakciju!

Osvetila se svom bivšem dečku tako što je “parkirala “njegov automobil pravo u bazen : Pogledajte njegovu reakciju!

Bankar sa Bahama bio je u vezi sa ruskom manekenkom. Ljubav je bila idilična, sve do jednog trenutka. Raskid je uslijedio kada je manekenka  Kristina Kučma tokom večere u jednom luksuznom restoranu, zatražila od svog dečka 50 000 kako bi započela vlastiti biznis.

Čuvši to bankar i broker odlučio je staviti tačnu na njihovu ljubav, ali očito nije računao na osvetu koja mu se sprema.

Vraćajući se kući sa posla, ovog bankara u dvorištu dočekalo je neugodno iznenađenje. Njegova bivša djevojka odlučila je “ parkirati” njegov automobil u bazen koji se nalazio u dvorištu njegove kuće.

 

Ovaj bankar prihvata dio odgovornosti, jer smatra kako žena ukoliko nema ludosti u sebi nije u stanju da voli. Također sa djevojkom je razjasnio stvari rekavši joj kako on nije momak koji će je čitav život finansirati a da pri tome ona ništa ne radi.

U prvi mah broker je pretrpio strah jer je mislio kako se ona nalazi u automobilu koji je potopljen u bazenu, ali kada je shvatio da je ona na sigurnom bilo mu je dosta lakše.

Priznaje kako je zaista volio svoju djevojku i kako je želio da je oženi, ali sada shvata da ona definitivno nije osoba za njega.

Komentari