Notes160x600
Rollup
Osjećala se užasno zbog bradavica koje je imala: Otkrila je metode koje su joj pomogle da ih se zauvijek riješi

Osjećala se užasno zbog bradavica koje je imala: Otkrila je metode koje su joj pomogle da ih se zauvijek riješi

Kada je riječ o bradavicama, kod najvećeg dijela ljudi riječ je o problemu estetske prirode, a javljaju se u predjelima očnih kapaka, vrata, kao i ispod ruke.

Postoji mnogo metoda pomoću kojih se možete riješiti ovih ružnih, ali benignih izraslina na svojoj koži, a mi vam u današnjem članku otkrivamo najbolje.

Limunov sok

Sve što treba da uradite jeste da iz jednog limuna iscijedite sok, te do tri puta dnevno da ga utrljate na problematično mjesto. Inače se limun često koristi kako bi se spriječio nastanak različitih problema sa kožom, ali se može da koristi i za čišćenje kože. Limunska kiselina će da ubije bakterije, ali i da isuši bradavice.

Bijeli luk

Kako bijeli luk ima jaka antioksidativna svojstva, dobar je lijek za brojne bolesti, a u sebi sadrži selen i enzime koji će da unište bradavice. Potrebno je da propasirate 4 čena svježeg bijelog luka, a tu pastu ćete nanositi na kritična područja i ostavljati da odstoji preko noći. Ujutru isperite obavezno, a postupak možete ponavljati svake noći.

Ricinusovo ulje i soda

Dok će soda bikarbona da isuši bradavicu, ricinusovo ulje će da omekša i da očisti kožu, pa se zbog toga ova dva sastojka preporučuju da se koriste u kombinaciji. Naime, ulje i sodu treba da pomiješate u gustu kremu, a onda da tu smjesu nanosite na kritična područja na koži. I ova pasta mora da odstoji cijelu noć, a postupak ćete vjerovatno morati ponavljati do deset dana, poslije čega će bradavica sama da otpadne sa vaše kože.

Komentari