Notes160x600
Rollup
Onaj ko mu pronađe djevojku dobit će 8.000 eura: Zgodni direktor raspisao “konkurs”, a naveo je i uvjete

Onaj ko mu pronađe djevojku dobit će 8.000 eura: Zgodni direktor raspisao “konkurs”, a naveo je i uvjete

Mnogi ljudi se u životu susrežu sa raznim poteškoćama da pronađu nekoga pored koga će se osjećati sretno i voljeno, te iako svi misle da je bogatašima taj zadatak posebno lagan, u današnjem članku vam donosimo priču koja će vam dokazati da to i nije istina.

Joe Cohen je mladi direktor jedne kalifornijske kompanije, koji se veliki broj puta razočarao u ljubavne veze, pa je odlučio da ovaj put primjeni nešto drugačiji pristup. Kako njegovi sopstveni naporom nisu urodili plodom, on je sada odlučio da zamoli druge da mu pomognu. Naime, Joe je obećao 10.000 dolara nagrade onome ko ga upozna s djevojkom s kojom će on provesti najmanje četiri mjeseca, a nudi i 2.000 dolara onome ko ga upozna s nekom osobom koja bi ga mogla povezati s djevojkom.

Kako mnogima nije bilo jasno zbog čega to Joe radi, naglasio je da se on nada da će tako na taj način uspjeti da pronađe neku djevojku koja nije s njim samo zbog novca. Ovaj tridesetogodišnjak je na svom blogu opisao kako bi trebala da izgleda njegova potencijalna partnerica, a između ostalog, mora da živi u Kaliforniji ili da bude voljna da se tamo preseli.

Zatim, jedan od zahtjeva je i bio da djevojka bude Jevrejka, te da ne smije imati djece da bi imala šanse kod njega. Najbolje bi bilo kada bi djevojka imala između 20 i 30 godina, te da želi nekoga ko je inteligentan i da nije riječ o neurotičnoj djevojci, koja će mu napraviti samo probleme u životu.

Komentari