Notes160x600
Rollup
Ona je odbila Sašu Popovića, a u jutarnjem programu otkrila i zašto

Ona je odbila Sašu Popovića, a u jutarnjem programu otkrila i zašto

U posljednjih nekoliko godina, a može se reći i  čak deceniju Saša Popović pravi takmičenje koje prati čitav svijet i u kojem on pravi ”Zvezde Granda”.

Naime, u posljednje vrijeme to se malo i promijenilo s obzirom da nekoliko sezona unazad se ocjenjuje i izgled i ponašanje na sceni pored samog pjevačkog kvaliteta.

Postoji i jedna strana priča gdje smo saznali da je Saša pozvao i Lepu Lukić dab ude jedan od članova žirija ali je ona to odbila.

Kako kaže danas radi više nego kada je bila mlada, ali da nije odbila žestoko nego da je to bio normalan sporazum.

”Ja puno radim i putujem i svakih šest mjeseci putujem za Kanadu i moram biti tačna uvijek, tako da ne ih mogla to sve ispunit i ne bih se mogla posvetiti tome”- rekla je Lepa Lukić u jutarnjem programu.

Dodaje kako iako je stara da će ona uvijek da pjeva i da pored toga što je svjesna kako izgleda i koliko je stara da je ljudi stalno zovu na nastupe i da za nju isto interesovanje vrijedi.

Moramo napomenuti da je Lepa Lukić i jedno vrijeme bila učesnica rijaliti programa te da se uveliko znala posvađati sa ostalim učesnicima, a dešavalo se i t da nekada oplače zbog toga.

Ona je svojevremeno tu zarađivala neki honorar, međutim otkrila je da više ne želi da bude dio takvih programa i da je završila sa rijaliti programima.

Komentari