Notes160x600
Rollup
Ona i njen sin su bili najbolji prijatelji dok nije napunio 17 godina: Poslije ovoga im je porodica rasturena

Ona i njen sin su bili najbolji prijatelji dok nije napunio 17 godina: Poslije ovoga im je porodica rasturena

Danas na društvenim mrežama često možete da čitate ispovijesti drugih ljudi koji odluče da svoje životne probleme podijele na ovaj način sa drugima, te na taj način sebi barem malo olakšaju. Tako je nedavno učinila i jedna majka, koja je otkrila da je bila najbolja prijateljica sa svojim sinom sve do njegove 14. godine, do dana kada je njen sin prvi put probao marihuanu.

Stejsi Led je majka jednog ovisnika o heroinu, a otkrila je da je svom sinu sve dopuštala, da se oblači kako hoće, da farba kosu, da uradi pirsing, samo nikad u obzir nije smjela da dođe droga. Nažalost, on je taj dogovor prekršio, a od tad je sve krenula niz vodu. Naime, sa 17 godina je prešao na heroin, te nakon što je bio ovisan tri mjeseca, zatražio je pomoć od svoje majke, koja je pronašla kliniku za rehabilitaciju kojima je morala da plaća čak 1.500 dolara, da bi on nakon samo nekoliko mjeseci nakon što je izašao sa klinike, ponovo počeo sve iznova.

Od tad je proveo više od 10 mjeseci u pritvoru, nekoliko mjeseci i u zatvoru, a dosad je promijenio čak pet klinika za rehabilitaciju, te iako se njegova majka svaki put nadala da je to posljednji put, on se svaki put vraćao svom poroku.

Ipak, bez obzira što mu na svaki mogući način iskazuje ljubav, te dokazuje mu da ga još uvijek voli bez obzira na sve, njen sin ne može da se riješi starih poroka, iako je toliko puta pokušao da izađe kao pobjednik.

Komentari