Notes160x600
Rollup
On je rasplakao cijelu Srbiju: Ostavila ga je žena kad je njihov sin imao 7 mjeseci, a suze liju svima nakon ovoga (Video)

On je rasplakao cijelu Srbiju: Ostavila ga je žena kad je njihov sin imao 7 mjeseci, a suze liju svima nakon ovoga (Video)

Nedavno je takmičar Saško Janjić uspio da svojom životnom priče rasplače cijelu publiku, ali i članove žirija koji nisu mogli da ostanu ravnodušni.

Saško je, naime, samohrani otac koji ima dva sina. Kada je mlađi sin imao sedam mjeseci, dok je starijem bilo dvije godine tek, njegova žena ga je napustila i ostavila ga da se bori kroz život za svoju djecu, koju je sam morao odgajati. Kada je on ispričao svoju tešku sudbinu, niko u studiju nije mogao da zadrži suze, a čak se rasplakao i Žika Jakšić na kojeg smo navikli da je uvijek nasmijan i raspoložen dok radi svoj posao.

Osim što je sve potresao svojom životnom pričom, kada se Janjiću na sceni pridružio i njegov stariji sin, te kad su zajedno otpjevali pjesmu koju izvorno izvodi Šaban Šaulić, „Majko, sve ti opraštam“, tek onda su emocije ponijele sve u publici. U nastavku pogledajte kako je ta izvedba izgledala, a garantujemo vam da ni vi nećete ostati ravnodušni.

Kada je riječ o muzičkim takmičenjima, bez obzira što su ona sve popularnija na našem prostoru, ubjedljivo su najgledanija Nikad nije kasno i Zvezde Granda. Dok smo u Zvezdama navikli da gledamo omladinu kako se trudi dokazati i istaći među ostalima, u Nikad nije kasno i oni iz starije populacije dobijaju šansu da pokažu šta umiju.

Najčešće je riječ o ljudima koji su prošli puno toga u životu, ali nikad nisu izgubili ljubav prema muzici i prema pjevanju, pa su odlučili da je konačno podijele sa drugima širom regiona.

Komentari