Notes160x600
Rollup
Oglasio se i Đole Đogani pa žestoko opleo po KIJI

Oglasio se i Đole Đogani pa žestoko opleo po KIJI

Kako je odlučila da uđe u Zadrugu kako bi riješila dosta stvari o prevari koja joj je učinjena od strane supruga Slobodana, tako je i postala meta napada Luninih i Slobinih fanova.

Sada se našla na meti Luninog strica koji je skoro izmirio svoje odnose sa Anabelom, Đole Đogani, koji je žestoko opleo po Kiji.

U svojim izjavama je rekao kako vjeruje da je Kija tip žene koja voli da mijenja muškarce i da uopšte nije nevinašce kakvim se predstavlja.

”Strašno je to kroz šta Sloba i Luna prolaze unutra zbog Kristine, koja je ušla da bi unutra glumila žrtvu. Meni samo nije jasno kako narod ne vidi šta ona unutra u stvari radi. Sve vreme priča o tome kako je ona ta koja je prevarena i koja treba da lije suze, a sve je zapravo samo dobra gluma. Ona je ku*va koja voli da menja muškarce.”- rekao je Đole

Na to sve dodao je da ni ona sama ne zna s koliko je muškaraca bila i da ih je čak i namijenjala u Zadruzi samo da je to sve dobro prikriveno.

”Jadno je i bedno njeno ponašanje. Ovamo glumi nevinašce, a i sama ne zna sa koliko je muškaraca bila. Pitanje je gde je bila i sa kim se vukla pre nego što je ušla u Zadrugu. Lično ne verujem da je ona tip žene koja će sedeti kući i plakati nad svojom sudbinom jer je prevarena.”- zaključio je Đogani

Sve ovo je jako povrijedilo Kijinu majku koja se jako rasplakala, a nije mogla da odgovori na ovo, pa je zbog toga njena kuma rekla da se više manite uvreda na račun Kije.

 

Komentari