Notes160x600
Rollup
Odredite koji je po vama najsrećniji par sa fotografije i saznajte kakav vas očekuje ljubavni život! (Foto)

Odredite koji je po vama najsrećniji par sa fotografije i saznajte kakav vas očekuje ljubavni život! (Foto)

Neverbalna komunikacija je u većini slučajeva puno bitnija od one verbalne, zbog toga većina parova uspije upravo jer počne odlično funkcionisati i bez ijedne izgovorene riječi.

O vašem odnosu sa voljenom osobom može se saznati gotovo sve zahvaljujući načinu na koji vas gleda, komunicira sa vama, kako vas grli ili ljubi.

Iako zvuči nemoguće, ali ovaj test će vam dati tačne odgovore o vašem odnosu u vezi.

Na vama je samo da odaberete jednog od tri ponuđena para čiji vam se odnos najviše svidja.

  1. Ukoliko je to par sa prvi slike, jasno se vidi kako je žena ponosna na svog partnera i to želi pokazati cijelom svijetu. Ona je osoba za sebe – ne zanimaju je tuđa mišljenja i zavidini pogledi. Muškarac se ovdje osjeća počašćeno i želi unapredniji odnos.

  2. Rečenica koja će najbolje opisati ovu fotogtafiju jeste: “Iza svakog uspješnog muškarca, stoji uspješna žena,” Uvijek daje podršku svom muškarcu i nikada mu ne dozvoljava da bude u sijenci. Samo određeni se mogu nositi sa ovakom ženom i ličnošću.

  3. Ova slika jasno pokazuje kako je muškarac vođa i trudi se da ostavi jači utisak. Muškarci poput njega imaju kratak fitilj, ali i mudru, smirenu ženu koja to uvijek okrene u vlastitu korist.

Komentari