Notes160x600
Rollup
Odmah je pala na koljena čim je ušla u svoju kuću: Lepu Brenu je nakon mjesec dana ovo sačekalo

Odmah je pala na koljena čim je ušla u svoju kuću: Lepu Brenu je nakon mjesec dana ovo sačekalo

Lepa Brena je jedna od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica na domaćoj sceni, pa nije veliko čudo što su svi bili upućeni da je posljednjih dva mjeseca provela na zasluženom porodičnom odmoru.

Nakon što su ona i njen sin Stefan održali spektakularnu turneju po Australiji, kojom su oduševili sve fanove koji žive u ovom dijelu svijeta, uputili su se na nevjerovatnu Bora Boru, gdje su proveli nekoliko sedmica i gdje su se opustili kao nikad do sad. Često su dijelili fotografije i objave na društvenim mrežama sa svojim vjernim pratiteljima, koji su mogli samo da zavidno reaguje na te silne slike, gledajući raj u kojem Brena sa porodicom provodi svoje dane.

Ipak, i tome je došao kraj, a Lepa Brena je priznala da je ipak, bez obzira na to koliko joj je bilo lijepo, zaista poželila da ponovo bude kod svoje kuće i da ima svoj mir u svom domu. Bez ikakve sumnje je da su joj se najviše obradovali njeni ljubimci, koji nisu mogli da se smire od uzbuđenja što su konačno vidjeli svoju vlasnicu nakon vremena koje je trajalo kao prava vječnost za njih.

Brena je odmah prokomentarisala i aferu i skandal o kojem su svi u regionu pričali u posljednjih nekoliko sedmica, a koji se tiče pjevačice Jelene Karleuše i njene navodne veze sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Ona je izričito konstatovala da je na Karleušinoj strani, kako ne može sebi dopustiti da ne stane u njenu odbranu i u odbranu svih žena, bez obzira na situaciju u kojoj se one nalazile.

Komentari