Notes160x600
Rollup
Odaberite jednu od tri ponuđene kuće i saznajte kakva ste zapravo osoba!

Odaberite jednu od tri ponuđene kuće i saznajte kakva ste zapravo osoba!

Vijekovima se naučniti trude ući u ljudsku psihu i saznati kakve smo ustvari osobe podsvjesno, jer upravo to puno govori o našim navikama, odabirima i razlikama.

Odaberite jednu od tri navede kuće u kojoj biste se mogli osjećati kao svoj na svome i biti ono što jeste bez ikakvih ustezanja. 

Kuća broj 1

Vi ste domaćin čiji je dom uvijek otvoren za svakoga, uvijek ćete pritrčati u pomoć drugima i od njih ništa nećete tražiti zauzvrat. Trudite se da budete neko na koga će se uvijek moći osloniti, i vaš dom pretstavlja oazu mira za sve vaše prijatelje. Nije vam problem slušati stranca satima i na kraju se potruditi da mu date adekvatan i koristan savjet. Imati nekoga poput vas u svom životu prava je sreća.

Kuća broj 2

Vodite tajni život i niste pristalica da neko nenajavljeno ulazi kako u njega tako i u vaš dom. Takvi ste upravo zbog straha da neko ne iskoristi vas ili vaše emocije, ne želite pokazivati ranjivost i slabu stranu zbog toga vas mnogi protumače kao neprijatnu i hladnu osobu. Ako želite da se riješite vašeg najvećeg straha, morate se suočiti sa njim.

Kuća broj 3

Volite istraživati nepoznato i pravi ste avanturista, upravo takvog vas prijatelji pamte. U društvu ste uvijek glavni pokretač svega i sa vama nikada nije dosadno. iz tog razloga ste i odabrali ovu kuću sa živahnom bojom. Volite život i trudite se svakome otvoriti oči i uputiti ga na isto.

Komentari