Notes160x600
Rollup
Oborila sve rekorde: Karleušin profil najposjećeniji na internet, kada vidite cifru neće vam biti dobro!

Oborila sve rekorde: Karleušin profil najposjećeniji na internet, kada vidite cifru neće vam biti dobro!

Poznato je da društvene mreže koriste ljudi širom svijeta, među njima su svakako i medijske ličnosti. Instagram postaje sve popularniji, a posebno u Srbiji.

Profil jedne od srpskih pjevačica  posebno je značajan, zbog posjećenosti koja obara sve rekorde. Radi se o instagram profilu Jelene Karleuše.

Naime, Jelenu Karleušu prati preko 1,6 miliona ljudi, a svaka njena objava ima oko deset hiljada lajkova, a znalo se dešavati da dostigne i do 100 hiljada lajkova. Na ovaj način se kotira instagram profil Jelene Karleuše.

Jelena Karleuša ovim poretkom našla se ispred velikih srpskih zvijezda poput Svetlane Cece Ražnatović, Ivana Ivanovića, Milice Pavlović i mnogih drugih.

Pripremili smo vam i podatke koji su vezani za instagram profil Svetlane Cece Ražnatović,  Ivana Ivanovića, i Milice Pavlović.

Nadamo se da ste se i sami uvjerili da je diva Jelena Karleuša osvojila društvenu mrežu. Također bitno je napomenuti da je Jelena Karleuša najviše aktivna na svom instagram profilu, te da sve informacije vezane za ovu pjevačicu možete pronaći upravo na instagramu.

Komentari